ZBOŽÍ V AKCI

Celkem 23 880,00 Kč
skladem
Celkem 19 816,00 Kč
skladem
Celkem 5 062,00 Kč
skladem

ANKETA

Ve kterém okruhu sortimentu by jste uvítali novinku ?

Káva 35% Ice drink 20% Frappé 20% Ice tea 26%

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Celkem 5 062,00 Kč
skladem

KONTAKT

GASTRO 21
Chelčického 1777/18a
České Budějovice 37001
tel: 725 857682
e-shop@gastro21.cz
IČO: 71564420
Provozovatel: Karel Harazím

Získejte certifikát Frappé

 

24.04.2013

  • Chcete zvýšit prodej Frappé ve Vaší provozovně?

 

  • Rádi byste se pochlubili CERTIFIKÁTEM FRAPPÉ svým zákazníkům?

 

  • Chcete zvýšit sebevědomí Vašeho personálu při výrobě Frappé?

 

  • Získejte certifikát pro jednotlivé členy Vašeho personálu.

 

 

Jak získat certifikát pro Váš personál?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podmínky:

K získání certifikátu Frappé v zásadě postačí splnit pár drobných, jednoduchých podmínek. Vzhledem k tomu, že na našem trhu se ještě pořád objevují případy, u kterých se kvalita správné přípravy Frappé liší od správné přípravy v Řecku, jsme nuceni udělovat certifikáty pouze řádně osvědčenému personálu.

1) Řádně dle našeho návodu proškolte Váš personál ve správné přípravě Frappé (Možno využít našeho školitele)

2) Zažádejte o certifikaci Vašich pracovníků

 

1) Příprava Frappé na základě přání zákazníka - správný kontakt se zákazníkem

- Jedním z nejdůležitějších bodů při výrobě Frappé je správný kontakt se zákazníkem v takové míře, aby jste zákazníka ohromili chutí Frappé, díky které se Vám bude rád vracet do provozovny, např. se slovy: " Jdu tam, kde dělají to super Frappé". K tomuto vyjádření v celku postačí jeden jediný, rychlý, nenáročný, ale přitom velmi zásadní dialog se zákazníkem, který Vám pomůže ke zjištění, jak sladké je potřeba Frappé připravit.

Jednoduchý příklad:

Obsluha: Dobrý den, mohu Vám nabídnout naší novinku Frappé?

Host: Ano, rád vyzkouším

Obsluha: Dáte si sladké, polosladké nebo bez cukru?

 

Sladké: 3 - 4 kávové lžičky

Polosladké: 1 - 2 kávové lžičky

Bez cukru: 0 - 0,5 kávové lžičky

 

2) Správný postup přípravy

 

 

Podmínky k certifikaci:

1) Zakoupení Frappé od každé příchutě min. 50 ks

2) Vystavení všech potřebných propagačních materiálů na provozovně (Propagační letáčky, popř. plakát)

3) Mít stojanový frapovač na přípravu Frappé (Možno zakoupit od nás)

 

 

Mám zájem o certifikaci našeho personálu